Cumpara rovinieta online -
Calculator roviniete Romania

Securitatea Datelor Bancare - taxeauto.ro

Securitatea Datelor Bancare

 

IMPORTANT!

 

Datele de card necesare in momentul platii nu sunt introduse pe pagina magazinului nostru online ci pe paginile securizate ale procesatorului de plati online PayU (fostul Gecad ePayment);

Datele de card nu sunt expuse niciodata unei alte persoane, transmiterea lor de face criptat pe pagina procesatorului de plati electronice, spre deosebire de magazinul clasic (de la coltul strazii), unde dai cardul altei persoane sa-l manevreze/ introduca in POS;

Plata online cu cardul se face in siguranta casei sau biroului, fara persoane straine in jur;

Serverele de tranzactionare online sunt scanate zilnic impotriva tuturor vulnerabilitatilor;

Datele personale din formularele online de pe site-ul nostru -  taxeauto.ro - sunt protejate prin protocol securizat https.

Procesatorul de plati online PayU (fostul Gecad ePayment) ne asigura de urmatoarele angajament de securitate:

Va protejam datele de card de utilizari neautorizate. Monitorizam non-stop tranzactiile si, folosind un sistem antifrauda propriu, verificam daca tranzactia cu un card este autorizata de detinatorul lui.

Securizam tot traseul datelor cardului. Detinem cea mai inalta certificare de securitate din industria platilor online, PCI DSS Level 1 care certifica indeplinirea unui set de 12 cerinte care se refera atat la securitatea solutiilor de procesare a platilor, cat si la securitatea fizica si electronica a datelor si reprezinta o garantie a faptului ca, indiferent de situatie, datele dumneavoastra nu vor fi niciodata expuse.

Aveti suport non stop pe probleme de plati online. Puteti face o plata oricand, in orice zi si la orice ora. Daca aveti nevoie de informatii sau clarificari, ne puteti scrie sau suna 24/7/365.

Procesam 3D Secure, ceea ce inseamna ca, daca totusi apar incidente neplacute, dumneavoastra sunteti protejat si va recuperati banii.

In plus, pentru o si mai mare siguranta, va sfatuim urmatoarele:

Inrolati-va cardul in 3D Secure, online, la banca emitenta. 3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Visa si MasterCard care, concret, va ofera posibilitatea de a stabili o parola suplimentara pe care o vei folosi doar la plata online. Astfel, chiar daca va pierdeti cardul, fara aceasta parola, el nu va putea fi folosit pentru a plati online.

Nu lasati datele de card la vedere.

Fiti atent la tentativele de phishing! Nici o banca, operator de telefonie mobila, magazin online sau alta institutie nu solicita prin e-mail sau SMS informatii confidentiale legate de conturi bancare, carduri sau coduri PIN. Oricat de credibil ar fi mesajul, inainte de a furniza astfel de date, verificati la compania din partea careia a fost trimis.

Atunci cand cumparati dintr-un magazin online mai putin cunoscut, fiti atent la elementele de securitate care va ajuta sa recunoasteti un magazin online sigur.

TaxeAuto.ro respecta confidentialitatea utilizatorilor care acceseaza site-urile noastre si ca atare am creat aceasta declaratie de confidentialitate. Este intentia noastra de a va asigura ca respectam confidentialitatea dumneavoastra si ca am luat toate masurile necesare pentru a proteja orice informatii introduse de dumneavoastra.

 

Colectarea informatiilor si uzul lor

 

Formularele prezente pe acest site necesita introducerea de date de contact precum si alte informatii cu caracter confidential. Aceste informatii sunt utilizate exclusiv de catre  TaxeAuto.ro pentru scopuri de uz intern si nu sunt vandute, inchiriate sau oferite in vreun alt fel unei terte parti pentru nici un scop.

 

Optiuni/ Stergerea datelor

 

Vizitatorii care doresc scoaterea datelor de contact din sistemul de administrare al  TaxeAuto.ro pot cere aceasta contactandu-ne.

 

Securitate

 

Acest site dispune de metode de securitate pentru a asigura protectia impotriva pierderii, folosirii neautorizate si modificarea informatiilor aflate sub controlul nostru.

 

Site-uri Externe

 

Acest site contine legaturi spre alte site-uri. TaxeAuto.ro nu isi asuma responsibilitatea cu privire la practicile si politicile de confidentialitate practicate de acestea si incurajam utilizatorii sa studieze cu atentie declaratiile de confidentialitate ale respectivelor site-uri.